Jämför offerter här när ni ska installera solceller till er bostadsrättsförening

Vill ni installera solceller för er bostadsrättsförening finns det möjligheter att välja mellan två olika lösningar. Antingen kan ni välja att endast producera fastighetsel eller så kan ni även ge de boende tillgång till miljövänlig elektricitet. Läs mer om solceller för BRF här.

Planerar ni att installera solceller för er bostadsrättsförening finns det en del saker som ni behöver tänka på så att ni får den lösning som passar er förening bäst. Ni bör också begära in offerter från flera solcellsföretag så att ni kan jämföra offerter för att hitta den mest förmånligaste lösningen.

 

Att tänka på vid installation av solceller för en BRF

Till att börja med behöver ni besluta om i vilken omfattning ni ska använda en solcellsanläggning. Ska den endast producera elektricitet för gemensamma utrymmen eller ska även de boende kunna använda solenergi för sin elförbrukning.

 

Ska ni bara använda solcellerna för fastighetsel som exempelvis elförbrukningen i trappuppgångar, utebelysning, källare, tvättstuga och möteslokal så räcker det med en mindre solcellsanläggning. Ska föreningen även erbjuda de boende möjligheterna att sänka sina energikostnader genom att använda elektricitet som produceras genom solceller krävs det lite mer avancerade lösningar.

 

Beställ kostnadsfria offerter från oss på Solexperter

Här hos oss på Solexperter kan ni hitta all information ni behöver då ni ska installera solceller för er bostadsrättsförening. Genom vår offerttjänst kan ni också göra en kostnadsfri offertförfrågan och få offerter från upp till fem stycken kvalitetsgranskade solcellsföretag i ert närområde.

 

När ni begär in offerter från flera företag har ni möjlighet att få fri konsultation från olika företag så att ni kan hitta den lösning som är mest optimal för er. Det gör också att ni enkelt kan jämföra offerter för att hitta det företag som kan erbjuda er de bästa villkoren, den bästa lösningen och det mest förmånligaste priset. 

Jämför offerter på solceller