Om Solexperter

Om Solexperter

Vi är en offertsajt som trygg och enkelt ser till att du får in offerter för din installation av solceller! Alla våra anslutna företag är granskade av oss.

Vad roligt att du vill veta mer om oss på Solexperter! Vi arbetar aktivt för att alla som skickar in en förfrågan till oss ska få den hjälp de behöver. Nedan har vi svarat på några vanliga frågor om vår offerttjänst. 

 • Vem kan använda Solexperter?
  Det fina med solceller är att det kan implementeras till din villa lika väl som för företag, bostadsrättsföreningar och lantbruk. Samtliga kan använda vår offerttjänst.
 • Kostar offerterna något?
  Nej, offerterna kostar inget och är utan köpkrav. Du har alltså rätt att tacka nej till samtliga.
 • Hur sker granskningen av solcellsföretagen?
  Vi granskar att företagen är aktiva, har F-skattsedel, ordnad ekonomi, bra omdömen samt arbetar enligt rådande branschregler. Läs gärna mer om vår granskning genom att klicka på länken!
 • Hur lång tid tar det att få svar?
  Vanligtvis får du svar inom 48h, ibland snabbare och ibland tar det längre tid. Det beror på hur mycket företagen har att göra samt vart i landet du bor. Vi stämmer av efter några dagar att du har fått hjälp. 
 • Är det alltid 5 företag som kontaktar mig?
  Vi kan inte garantera att du får offerter från 5 olika solcellsföretag, men vi gör alltid vårt bästa för att du ska få det!

Vill du veta mer om solceller eller vår tjänst är du alltid välkommen att kontakta oss


Smartproduktion hjälper företag & kunder över hela Sverige

Företaget som ligger bakom tjänsten Solexperter heter Smartproduktion Sverige AB. Vår målsättning och ambition är att sammanföra kunder som vill skaffa solceller och riktigt duktiga solcellsföretag.

Vi vill sätta en ny standard inom offertbranschen och kräver därför en gedigen granskning av solcellsföretagen som innefattar kontroll av F-skatt, ekonomi samt omdömen. Företagen intygar även att de arbetar enligt rådande branchregler

Besök gärna Smartproduktions hemsida eller kontakta oss genom formuläret om du vill veta mer om tjänsten Solexperter eller Smartproduktion!

Smartproduktions tjänster

Jämför offerter på solceller

Jämför offerter på solceller

Få offerter

Här hittar du oss på webben