Kontakta Solexperter

Kontakta Solexperter

Har du några funderingar om vår offerttjänst eller ditt nästa solcellsprojekt? Tveka inte på att kontakta oss redan idag, vi finns här för att hjälpa dig längst vägen!


Det ska kännas tryggt och roligt att skaffa solceller. Vi finns därför tillhands för att svara på eventuella frågor eller funderingar. 

Våra öppettider är:

  • Måndag - Fredag, 08:00-17:00
  • Lördag - Söndag, stängt

Du kan givetvis skicka in en offertförfrågan under helgen, så behandlar vi den direkt på måndag morgon. 


Vi söker fler kunniga solcellsföretag

Jobbar du som återförsäljare av solceller eller på ett företag som installerar solceller? Vi får kontinuerligt in förfrågningar över hela Sverige och söker i därför fler anslutna företag. Solexperters tjänst  hjälper företag att få ett stabilt inflöde med förfrågningar, öka omsättningen och växa som verksamhet. Hör av dig till oss om du vill veta mer, så kan vi tillsammans ta fram den lösning som passar bäst för er! 


Jämför offerter på solceller

Vi är stolta över våra solklara recensioner

G
Vi fick offerter på solceller genom Solexperter. Det fungerade bra och vi har nu valt att installer monokristallina solceller till taket. Tack!
Gunnar Asp
R
Tack vare Solexperter har vi nu solpaneler på vårt tak och producerar egen el, känns jättebra.
Rasmus Pedersen
A
Fick flera offerter och det hela gick faktiskt snabbt när man tänker på vilket omfattande arbete det är med solceller. Rekommenderar varmt Solexperter!
Aisha Hussein